PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV gaat samenwerken met bond van India

PSV gaat op de Aziatische tour. De Brabantse club maakt dinsdagmiddag een nieuwe internationale samenwerking bekend. Volgens het Eindhovens Dagblad gaat PSV samenwerken met India. Dinsdagmiddag om 14:30 geeft PSV een verklaring af tijdens een speciaal belegde persconferentie.

De focus van de samenwerking ligt vooral op het ontwikkelen van het Indiase voetbal. PSV gaat zijn kennis overdragen over het opleiden van jeugd. Tevens zou de deal op de lange termijn van groot zakelijk belang voor PSV en hun sponsoren kunnen zijn.

India is met 1,2 miljard inwoners één van de grootste landen ter wereld. Het voetbal staat in het land echter nog in de kinderschoenen. Door zich als één van de eersten op de Indiase markt te begeven hoopt PSV een voorsprong te hebben op anderen clubs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.