PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Turken willen af van Guus Hiddink’

De Turkse krant Takvim heeft het gehad met bondscoach Guus Hiddink. De krant schreef zaterdag na de met 1-3 verloren wedstrijd tegen Duitsland ‘Go home Hiddink!’. De krant vatte met één zin de wedstrijd samen. “We hebben met een bijl op een steen geslagen.”

Hiddink zelf bleef na de wedstrijd rustig onder alle commotie. “Dit is een normale uitslag. Hiervan kunnen we veel leren. Duitsland toonde veel tactische discipline en spelvreugde. Je moet gewoon realistisch zijn als je de kwaliteiten van beide teams vergelijkt.”Door de nederlaag tegen de Duitsers lijkt plaatsing voor het EK van 2012 ver weg. De Turken hebben het niet meer in eigen hand. België moet tijdens de laatste wedstrijd punten pakken tegen Duitsland om tweede te eindigen en Turkije moet winnen van Azerbeidzjan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.