PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bij PSV is alles vriendelijker dan bij Ajax’

Oussama Tannane speelde in de jeugd van Ajax en is via FC Utrecht bij PSV beland.

‘Bij Ajax was er een incident, een spelletje liep uit de hand, en moest ik weg. Ik heb er zeker van geleerd, ben ook geen moeilijke jongen, ben heel relaxt. Op mijn voetbal was sowieso niets aan te merken. Ajax was lekker dichtbij, ik hoefde niet veel te reizen. Maar bij PSV is het wat vriendelijker dan bij Ajax. Als je een probleempje hebt, gaan ze daar anders mee om.”

Het verleden heeft bewezen dat een vertrek bij Ajax ook goed kan uitpakken. Eljero Elia, Jeremain Lens en Mbark Boussoufa gingen Tannane voor. “En kijk waar ze nu zitten. Ik hoop die weg ook op te gaan.”

“Na Ajax ging ik naar de B1 van FC Utrecht. Ik zat in het begin vaak op de bank, maar de tweede helft van het seizoen heb ik alles gespeeld en ben ik belangrijk geweest voor het team. PSV nam me over en bij PSV heb ik het eerste jaar in de B1 gespeeld. De aanpassing verliep gemakkelijk en ik heb vaak gescoord. Voor dit seizoen is afgesproken dat ik met Jong PSV mag meetrainen en met de A-junioren speel. Ik hoop vaker bij Jong PSV te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.