PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Rutten ziet komst Vennegoor zitten

PSV-trainer Fred Rutten ziet de komst van Jan Vennegoor of Hesselink wel zitten. De oefenmeester denkt dat de fysiek sterke spits iets toe kan voegen aan de selectie van de Eindhovenaren.

Rutten ziet in Vennegoor of Hesselink niet direct een breekijzer, zo vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad. “Een rol als breekijzer behoort tot de mogelijkheden, maar is niet noodzakelijk. Vanuit de creativiteit kunnen we nu ook wedstrijden openbreken en daar spelen we dan op.”

“Bij Vennegoor denken veel mensen meteen aan de lange bal”, vervolgt Rutten. “Dat is niet per se nodig, als hij speelt hoeven we ons systeem niet direct aan te passen. Vennegoor kan ook kaatsen, met hem erbij kun je eventueel een centrale verdediger doorschuiven en achterin één-op-één gaan spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.