PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Manchester City zet zinnen op PSV-talent

Bondscoach Bert van Marwijk liet zich afgelopen week uit over jonge spelers en het grote geld dat lonkt in het buitenland. PSV lijkt er snel weer mee te maken te krijgen, Zakaria Bakkali staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester City.

PSV doet er alles aan om de vijftienjarige Belg in Eindhoven te houden, volgens diverse Engelse media staat de jonge aanvaller echter dicht bij een overgang naar Manchester City. Volgens Voetbal International weet PSV dat diverse grote clubs de talentvolle Bakkali volgen, maar heeft de club nog geen signalen gekregen over een aanstaand vertrek.

Bakkali, die drie jaar geleden de overstap van Standard Luik naar PSV maakte, kan eind januari zijn eerste contract tekenen bij PSV. De aanvaller is dan zestien jaar. Bakkali maakte indruk op de Europese topclubs tijdens de Nike Premier Cup, een hoog aangeschreven jeugdtoernooi, hij werd daar uitgeroepen tot beste speler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.