PSV wil Vennegoor vastleggen

Jan Vennegoor of Hesselink lijkt binnenkort de kans te krijgen om zijn rentree te maken in het shirt van PSV. De kopsterke spits traint momenteel met de Eindhovenaren mee en een contract behoort volgens technisch manager Marcel Brands tot de mogelijkheden.

“Jan is een positieve oud-PSV’er met een grote staat van dienst. Zo’n sociale, ervaren speler kan een aantal jonge jongens (onder wie Jürgen Locadia, red.) in de selectie helpen. Dat is dus een win-winsituatie. We zien wel hoe zich dit verder gaat ontwikkelen. Voor hetzelfde geld meldt zich morgen een club voor hem en is hij weg”, zo zegt Brands in De Telegraaf.

Vennegoor lijkt zelf wel wat water bij de wijn te moeten doen. “Op dit moment hebben we geen budget om Jan vast te leggen. We zijn tot dusver binnen de begroting gebleven en dat willen we graag zo houden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.