PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

KNVB huldigt Van der Sar, De Boer, Gio en Cocu

Edwin van der Sar, Frank de Boer, Giovanni van Bronckhorst en Phillip Cocu worden woensdagmiddag door de KNVB in het zonnetje gezet. De vier oud-voetballers speelden in het verleden allen meer dan honderd interlands.

De voetbalbond heeft daarop besloten om het viertal te huldigen voor hun verdiensten voor het Nederlandse voetbal. Allereerst krijgen ze van de UEFA een herdenkingsmedaille, daarnaast eten ze een hapje mee met de internationals van Bert van Marwijk. Dat schrijft De Telegraaf.

Van der Sar is met 130 interlands recordinternational, De Boer volgt met 112 op respectabele afstand. Gio (106) en Cocu (101) maken het kwartet compleet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.