PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vennegoor of Hesselink duikt op bij PSV

Jan Vennegoor of Hesselink traint in afwachting van een nieuwe club mee bij zijn voormalige werkgever PSV. De spits trainde eerder dit jaar al mee bij Jong FC Twente maar sluit vanaf dinsdag aan bij de selectie van Fred Rutten.

Vennegoor of Hesselink verliet PSV in 2006 om te gaan spelen bij Celtic. De aanvaller uit Oldenzaal hield het drie seizoenen uit in Schotland. Na minder succesvolle periodes bij Hull City en Rapid Wien is hij nu terug in Nederland om zijn conditie op peil te houden.

Vennegoor is nu dagelijks te bewonderen op De Herdgang maar PSV laat via de eigen site weten dat er geen sprake is van een contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.