PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben maakt zich zorgen om schaambeenblessure

Arjen Robben is liever vandaag dan morgen genezen van zijn schaambeenblessure. De aanvaller is de vervelende blessure zat, maar maakt zich zorgen over zijn kwetsuur waarvoor geen behandelmethode te vinden is.

“Het gaat absoluut niet goed. Het is vooral vervelend dat ik niet weet waar ik aan toe ben”, zei de international na afloop van de training van het Nederlands elftal. De training die Robben overigens binnen afzonderlijk afwerkte. “Het is een gecompliceerde blessure. Er is niemand die kan zeggen wat je er precies aan kunt doen”, aldus Robben tegenover het AD.

Robben heeft spijt dat hij kort mee heeft gedaan in het duel van zijn werkgever Bayern München, dat speelde tegen Hoffenheim. “Dat halfje had ik beter niet kunnen doen. Ik had heel veel last.” Maar om terug te gaan naar München om daar vervolgens te gaan rusten ziet hij ook niet zitten. “Rust heeft ook geen zin. Dat maakt het heel vervelend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.