PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Zakaria Labyad ziet mooie toekomst bij PSV

Zakaria Labyad ziet ondanks zijn reserverol bij PSV nog genoeg toekomst in Eindhoven. De achttienjarige Nederlander van Marokkaanse afkomst hoopt dat trainer Fred Rutten hem kansen gaat geven. De jongeling zorgde tegen NEC als invaller voor het belangrijke openingsdoelpunt.

Labyad kwam in de ploeg voor Jeremain Lens, die zich niet kon bewijzen tegen NEC. “Natuurlijk wil ik graag meer spelen, de minuten dat ik op het veld sta doe ik er alles aan. Even stond ik in de basis, toen PSV een nieuwe spits kocht ging ik naar de bank. Ik blijf mijn best doen uiteraard”, aldus de geboren Utrechter aan het Eindhovens Dagblad.

Labyad hoopt snel zijn contract te verlengen tot medio 2014. “Mijn ouders houden bij hoeveel wedstrijden ik daarvoor nog moet spelen, maar het zijn er niet veel meer, nee”, aldus de jeugdinternational van Marokko.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.