PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Tyton hersteld goed van hoofdblessure

Het herstel van PSV-doelman Przemyslaw Tyton gaat de goede kant op. De 24-jarige Pool zal deze week echter nog niet op het trainingsveld te bewonderen zijn. Dit vertelde clubarts Rolf Timmermans na het uitduel met NEC (0-2 winst).

“Tyton werkt rustig aan zijn herstel bij TopSupport”, aldus Timmermans in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “We kijken welke belasting hij aankan en hoe de reactie daarop is. Ik verwacht wel dat hij over een aantal weken weer kan trainen, maar we nemen uiteraard geen enkel risico.”

Op 18 september 2011 liet doelman Tyton een zware hersenschudding op in het duel met Ajax (2-2). De Poolse doelwachter kwam hard in aanraking met ploeggenoot Timothy Derijck en was een geruime tijd buiten bewustzijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.