PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Zoet: ‘Wil eerste keeper worden van PSV’

Jeroen Zoet doet het, net als zijn club RKC Waalwijk, uitstekend in de Eredivisie. De sluitpost van de promovendus wordt voor een seizoen gehuurd van PSV.

Willem II en Sparta Rotterdam toonden eveneens interesse, maar Zoet koos voor een verblijf bij RKC. “Ik kwam aan in Waalwijk, en daar zat keeperstrainer Ed de Goeij. Dat hij aanschoof had ik niet verwacht”, aldus Zoet in Voetbal International. “Hij gaf me een rondleiding en dat vond ik gaaf. Ik kende hem van videobanden, hij was een geweldige keeper.”

“Hij is een ideale leermeester voor mij”, ging Zoet verder. “Zijn aanwezigheid trok me min of meer over de streep.” De ambities van de doelman gaan echter verder dan RKC, al blijft Zoet bescheiden. “Laat mij eerst maar eens zorgen dat ik constant blijf presteren bij RKC. Na dit seizoen hoop ik dan klaar te zijn voor PSV.”

“Mijn doel is eerste keeper worden. Zoals ik ook ooit het Nederlands elftal wil halen. Dat zijn de doelen die ik voor ogen heb, maar ze uitspreken alleen is niet genoeg. Ik moet keihard blijven werken om mijn dromen waar te maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.