Cassio Ramos vertrekt per direct bij PSV

PSV neemt afscheid van reservedoelman Cassio Ramos. De Eindhovenaren ontbinden het contract van de doelman, waardoor hij transfervrij is. Zo meldt de eredivisieclub woensdag op haar eigen website. De 24-jarige doelman gaat weer keepen in Brazilië.

 Ramos was flink teruggezakt in de pikkorde van PSV. Was hij vorig seizoen nog reservekeeper achter Andreas Isaksson. Daar moest hij dit jaar, naast Isaksson, ook aanwinst Przemyslaw Tyton en Khalid Sinouh voor zich dulden.

Ramos kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd in Eindhoven. “Ik hoop in Brazilië net zoveel te leren als ik hier bij PSV heb geleerd. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak ben ik ontzettend vooruit gegaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.