PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jonathan Reis is spoorloos voor PSV

De kans dat Jonathan Reis ooit nog voor PSV zal spelen is klein. De Eindhovenaren proberen al weken in contact te komen met de spits, maar die reageert niet op telefoontjes en e-mails.

De 22-jarige Reis raakte eind 2010 zwaar geblesseerd aan zijn knie. Aan het einde van vorig seizoen liep het contract van de Braziliaan bij PSV en de club verlengde deze verbintenis niet omdat het nog maar de vraag is of de speler ooit nog op het hoogste niveau actief zal zijn.

Volgens Voetbal International heeft technisch directeur Marcel Brands, net als coach Fred Rutten, regelmatig geprobeerd Reis te bellen of hem op een andere manier te bereiken. De Braziliaan is echter spoorloos en weigert elke vorm van contact met PSV, net als zijn zaakwaarnemer.

Inmiddels zouden er zelfs geruchten zijn dat Reis opnieuw gesignaleerd is in de sloppenwijken van Brazilië. PSV maakt zich daar ernstig zorgen vanwege de eerdere cocaïneverslaving van de talentvolle spits. Bovendien liet Reis een afspraak met dokter Richard Steadman schieten, de chirurg die hem twee keer opereerde.

Brands hoopt zo snel mogelijk alsnog contact te krijgen met Reis. “We willen hem heel graag Nederland halen, omdat we graag willen weten hoe het met hem gaat”, aldus Brands, die aangaf dat Reis zes weken geleden nog aan Rutten liet weten zich een PSV’er te voelen. Daarna werd er echter niets meer van hem vernomen. “En dat is geen goed teken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.