PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Eric Gerets overweegt Sinouh op te roepen voor Marokko

Khalid Sinouh mag hopen op een vervolg van zijn interlandcarrière voor Marokko. De reservekeeper van PSV werd onlangs opgebeld door bondscoach Erik Gerets, vertelt hij Voetbal International.

Gerets belde ook met PSV-trainer Fred Rutten om advies in te winnen over Sinouh. Rutten was zeer positief over de ervaren keeper, maar desondanks besloot de Belgische bondscoach van Marokko om de routinier niet op te roepen voor de interland tegen Tanzania op 10 oktober.

“Er was een keepersprobleem, maar dat is blijkbaar opgelost. Gerets heeft mij ook zelf gebeld en dat was een prettig gesprek. Ik ben benieuwd waar het toe gaat leiden. Ik reken nergens op, maar bijzonder is het wel”, aldus Sinouh, die in 2006 voor het laatst werd opgeroepen. In totaal kwam de sluitpost tot zeven interlands.

Ondertussen is PSV zeer tevreden over de 36-jarige Sinouh. De doelman kwam deze zomer over van FC Utrecht en maakt met name indruk door zijn rol in de kleedkamer. Sinouh maakte ruim een week geleden zijn debuut in de wedstrijd tegen Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.