PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Depay en Locadia naderen hoofdmacht van PSV

Fred Rutten is goed te spreken over de ontwikkeling die Memphis Depay en Jürgen Locadia doormaken. De talenten van PSV naderen inmiddels de hoofdmacht.

Depay en Locadia speelden midweeks mee in het bekerduel met VVSB (0-8). “Als zij de komende maanden blijven doen wat wij van ze willen zien, kan het heel goed dat ze worden overgeheveld naar de selectie”, zegt Rutten zaterdag in het Algemeen Dagblad.

“Bij mijn komst naar PSV hebben we dit al ingezet. Talenten die zich doorontwikkelen naar het eerste elftal zien we nu weer veel meer dan na het vertrek van Guus Hiddink. Ik kan nog wel wat jongens noemen die de potentie hebben om het eerste te halen. Maar dat doe ik nog even niet”, aldus de PSV-coach.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.