PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Gomes mag Tottenham in de winter verlaten

Doelman Heurelho Gomes zal Tottenham Hotspur naar alle waarschijnlijkheid in de winterstop verlaten, zo verwacht trainer Harry Redknapp. “Ik denk niet dat hij blij is.”

“Gomes heeft niets verkeerd gedaan. Hij is een prima keeper en een prima prof. Ik ben heel blij dat ik drie topkeepers tot mijn beschikking heb”, doelt de Engelsman op Brad Friedel, Carlo Cudicini en de Braziliaan. “Bij andere ploegen zouden ze zeker in de basis staan.”

“Gomes wil met Brazilië naar het WK in 2014 en dat gaat zo een probleem worden. We wachten op de winterstop en dan kijken we wat ons dat brengt. Hij is in mijn ogen echt een absolute topkeeper. Mensen kijken te veel naar zijn fouten. Hij heeft ook geweldige reddingen gemaakt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.