PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Marwijk houdt oogje op Otman Bakkal’

Bondscoach Bert van Marwijk is blij met de overgang van Otman Bakkal naar Feyenoord. De middenvelder kwam op huurbasis over van PSV, waar hij buiten de basis werd gehouden door trainer Fred Rutten.

“Hij kon ook naar Red Bull Salzburg, las ik. Dat is best een mooie club, maar of je wilt of niet, je raakt dan toch uit beeld. Ik ken Otman niet goed genoeg om zijn karakter helemaal te doorgronden, maar volgens mij is hij wel een speler die wekelijks moet voetballen”, aldus de voormalig oefenmeester van onder meer Borussia Dortmund en Feyenoord. “En dan ben ik benieuwd of hij dat volhoudt, een heel seizoen lang, net onder de Nederlandse top, met meer dan genoeg weerstand.”

De 59-jarige oefenmeester zegt Bakkal nooit uit het oog verloren te zijn. “Als hij dat kan opbrengen op dit niveau te blijven presteren, is hij gewoon een uitstekende speler. We hebben hem toen niet voor niets bij Oranje gehaald, we dachten dat hij wel bij ons zou passen. Natuurlijk blijven we hem volgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.