PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Afellay scheurt kruisband, negen maanden uitgeschakeld’

Het seizoen van Ibrahim Afellay is abrupt tot een eind gekomen. De middenvelder van FC Barcelona heeft op de training van zijn club namelijk de kruisband in zijn linkerknie afgescheurd.

FC Barcelona bevestigt op de clubsite dat de kruisband van Afellay volledig is afgescheurd. De dribbelaar wordt spoedig geopereerd en zal daarna vermoedelijk ongeveer negen maanden nodig hebben voor hij weer aan het spelen van wedstrijden kan denken.

Afellay was pas net hersteld van een blessure aan zijn hamstring en kreeg de laatste wedstrijden weer speeltijd van Josep Guardiola. Donderdag werd hij door bondscoach Bert van Marwijk nog opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de kwalificatieduels met Moldavië en Zweden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.