Huub Stevens ziet nieuw avontuur bij HSV wel zitten

Huub Stevens staat er voor open om terug te keren bij het Duitse Hamburger SV. Die club ontsloeg maandag zijn trainer Michael Oenning en de Limburger gaf in een officiële reactie te kennen wel terug te willen keren in de Bundesliga.

“Ik ben vrij en sta open voor een nieuwe uitdaging. Of dat bij HSV is of ergens anders weet ik niet”, tekende de krant Hamburger Morgenpost op uit de mond van Stevens. Maandag maakte de club bekend per direct afscheid te nemen van Oenning. HSV pakte pas één punt in zes wedstrijden en staat laatste in de Duitse competitie.

Stevens is geen onbekende voor Hamburger SV. De Nederlandse trainer werkte van begin 2007 tot medio 2008 bij de Noord-Duitse club. Ook toen stond Hamburger SV onderin de Bundesliga en wist hij de club te redden van degradatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.