PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erik Pieters in winterstop naar Newcastle United

Erik Pieters gaat in de winterstop naar Newcastle United. Echter niet vanwege een transfer. De verdediger van PSV zal daar een duel van The Magpies gaan bekijken en geen contract gaan tekenen.

“In de winterstop ga ik naar Newcastle”, zei Pieters tegen De Telegraaf. “Nee, ik verhuis niet. Ik ga een wedstrijd kijken op uitnodiging van Tim Krul, de keeper van Newcastle United en na het WK onder 17 in Peru een maatje van me.” De Engelse club hengelde deze zomer nadrukkelijk naar de diensten van de linksachter, maar de club kwam niet tot akkoord met PSV. Daarnaast heeft Pieters zich opgewerkt tot vaste linksachter in Oranje.

“Het is aan mij om aan de bondscoach te laten zien dat ik moet spelen. Het begin bij Oranje was vreemd, omdat je ineens tussen jongens staat als Wesley Sneijder, Arjen Robben, Robin van Persie en Mark van Bommel, die nauwelijks anderhalve maand eerder in de finale van het WK in Zuid-Afrika stonden. Jongens voor wie ik stond te juichen en die ik nog steeds speel op de PlayStation.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.