PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

De Goey enthousiast over Jeroen Zoet

Jeroen Zoet, doelman van RKC en eigendom van PSV, staat een mooie toekomst te wachten. Dat denkt Ed de Goey, die bij de Waalwijkers keeperstrainer is.

“Het is heerlijk om met die jongen te werken”, zegt De Goey tegen OnsOranje. “Of hij na dit seizoen al klaar is voor PSV? Dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Ik ben vooral met nu bezig. Zelf ben ik ooit bij Sparta begonnen en heb daar een goede begeleiding gehad. Ik speelde week in week uit, iets wat Jeroen nu ook doet.

“Op een gegeven moment was ik klaar voor Feyenoord zoals Jeroen ook ooit klaar is voor PSV”, vermoedt Zoet. De Goey geniet van het werk dat hij momenteel doet. “Ik vind het heerlijk om elke dag het veld op te gaan met mijn keepers. Je weet het nooit hoor, maar ik denk niet dat ik ooit hoofdtrainer wil worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.