PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Otman Bakkal voelt zich prima in de Kuip

Otman Bakkel luisterde zijn debuut bij Feyenoord op met een doelpunt. De middenvelder van de Rotterdammers, die voor een jaar wordt gehuurd van PSV, was in Breda verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Uiteindelijk won Feyenoord met 1-3 van NAC.

“Dit is een lekker begin zo,” zei Bakkal. “Nu maar hopen dat we dit over een langere periode volhouden. Het samenspel met de andere jongens was soms nog even wennen,” zei Bakkal in de nieuwe Voetbal International. “Maar dat ging steeds beter. Dat biedt vertrouwen voor de toekomst.”

Al met al is Bakkal tevreden over zijn debuut. “Ik kijk met een goed gevoel terug op dit duel. We hebben gewonnen en met een doelpunt had ik er een belangrijk aandeel in.” Aanstaande zaterdag speelt Feyenoord in De Kuip tegen De Graafschap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.