PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mika Väyrynen tekent bij Leeds United

Mika Väyrynen speelt komend seizoen in Engeland. De Finse middenvelder die vorig seizoen nog onder contract stond bij sc Heerenveen, kon als transfervrije speler deze zomer geen nieuwe werkgever vinden.

Vandaag werd bekend dat Leeds United de Fin een eenjarig contract heeft aangeboden. Leeds speelt momenteel in de League One, het op-twee-na-hoogste niveau in Engeland. Väyrynen heeft een optie in zijn contract opgenomen om de verbintenis na dit jaar met één seizoen te verlengen.

Eerder speelde Väyrynen voor PSV en opnieuw sc Heerenveen, voor zijn vertrek bij FC Jokerit in de zomer van 2001. Vorige week werd bekend dat de Fin Mikael Forsell al een contract had getekend bij Leeds.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.