PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Afellay teleurgesteld met gelijkspel tegen Milan

FC Barcelona heeft gisteren onverhoopt puntverlies opgelopen in haar openingsduel van de groepsfase van de Champions League. De Catalanen leken de wedstrijd tegen AC Milan met 2-1 te winnen, maar kregen kort voor tijd een doelpunt tegen.

“En dat doelpunt in de laatste minuut had niemand verwacht”, vertelt Afellay aan NUsport. “Na de snelle goal van Milan hebben wij de wedstrijd gemaakt. AC Milan speelde reactievoetbal”, aldus Afellay.

Ibrahim Afellay maakte gisteren zijn rentree na een hamstringblessure. “Ik ben nu gelukkig weer fit, en dit was de eerste wedstrijd dat ik er weer bij zat. Ik hoop dat ik deze lijn kan doortrekken en dat ik fit kan blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.