PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Isaksson verbaast over reserverol

PSV-trainer Fred Rutten lijkt Andreas Isaksson voorgoed gepasseerd te hebben. Afgelopen zondag werd de Zweed voor het eerst in zijn periode bij PSV gepasseerd onder de lat. Hij verwacht niet de plek tussen de palen op korte termijn weer te kunnen vullen.

De van Roda JC Kerkrade-overgekomen Przemylaw Tyton nam zijn plaats in het doel over. “En hij keept komende donderdag tegen Legia ook”, vertelde Rutten na VVV-PSV. De trainer vindt dat Tyton een eerlijke kans verdient. “Hij is wat later bij ons gekomen, maar is een volwaardige doelman. Daarom krijgt hij een kans.”, aldus de oefenmeester, die aan zijn derde seizoen bij PSV is begonnen.

Isaksson zag de wissel niet aankomen. “Volgens mij was er geen aanleiding om te wisselen, ik vond het verrassend”, zei de 29-jarige Zweeds international. “Ik kan er echter niets aan doen, het is de coach die beslist”, weet de voormalig doelman van Manchester City.

Hij wilde nog niet zeggen wat de gevolgen zijn voor zijn toekomst bij PSV. “Ik weet op dit moment niet hoe mijn toekomst eruit ziet. Normaal gesproken is de trainer niet iemand die veel wisselt”, aldus de bijna twee meter lange doelman. Isaksson hoorde al eerder dat zijn tot 2012 lopende contract niet verlengd zou worden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.