PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Matavz gaat spelen met rugnummer 9

Tim Matavz ontving woensdagmiddag zijn eerste PSV-shirt uit handen van clubicoon Willy van der Kuylen. De van FC Groningen overgekomen spits gaat in Eindhoven spelen met rugnummer 9.

Matavz meldde zich woensdag voor het eerst PSV omdat hij ten tijde van het rondkomen van zijn transfer op pad was met de nationale ploeg van Slovenië. De international maakte woensdag kennis met zijn nieuwe ploeggenoten en trainde voor het eerst mee.

PSV betaalde op de laatste dag van de transfermarkt ruim vijf miljoen euro voor Matavz. Dat transferbedrag kan nog oplopen tot zes miljoen euro wanneer de Eindhovenaren zich dit seizoen plaatsen voor de Champions League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.