‘PSV bood meer dan tien miljoen voor Luuk de Jong’

Aanvaller Tim Matavz was niet de belangrijkste kandidaat om bij PSV aan de slag te gaan. De eredivisionist hoopte in eerste instantie op de komst van FC Twente-speler Luuk de Jong.

“Luuk stond nummer één op de lijst van PSV”, zegt zaakwaarnemer Louis Laros tegen Voetbal International. “Het klonk allemaal uitermate serieus, vandaar dat we PSV hebben doorgestuurd naar FC Twente. Het ging om een behoorlijk bedrag. Om dubbele cijfers.”

PSV bood meer dan tien miljoen euro voor De Jong, die vervolgens zag dat Matavz naar Eindhoven werd gehaald. Laros: “Dit is geen communicatie die je verwacht bij een topclub. Deze gang van zaken vinden we niet chique.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer