PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Moisander baalt van afketsen transfer naar PSV

Niklas Moisander had in de afgelopen transferperiode graag de overstap gemaakt van AZ naar PSV. Beide clubs werden het niet eens over de transfersom en PSV verlegde haar aandacht naar Timothy Derijck waar het wel succes had.

Moisander in De Telegraaf: “PSV was financieel en sportief een goede stap. Misschien ben ik inderdaad te lief. Ik heb AZ gezegd dat dit een unieke kans voor me was. PSV deed ook een goed bod. Maar de club vond me te belangrijk en wilde voor dat bedrag niet meewerken. Een arbitragezaak was voor mij geen optie. Maar ik heb er wel over nagedacht om ‘moeilijk’ te gaan doen. Heel kort. Uiteindelijk wilde ik dat niet voor mijn medespelers, de supporters én AZ. Men had me immers ook aanvoerder gemaakt.”

Moisander, die dinsdag met Finland aantreedt tegen Oranje, vervolgt: “Ik vind nog steeds dat men mij had moeten laten gaan, ben er niet blij mee hoe het is gegaan. Je weet als speler nooit hoeveel kansen je krijgt om hogerop te komen. Als me dat – ondanks de toezeggingen van AZ de volgende keer mee te werken – niet meer lukt, zal ik dat Earnest Stewart en Gertjan Verbeek verwijten. Al is verwijten misschien niet het goede woord. Maar dan ben ik zeker niet happy.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.