PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Wijnaldum: ‘Transfer Fer is niet gunstig voor PSV’

Georginio Wijnaldum heeft gemengde gevoelens bij de transfer van Leroy Fer naar FC Twente, zo geeft hij aan in gesprek met NuSport. De middenvelder van PSV gunt zijn maatje het beste, maar ziet tevens dat op deze manier de concurrent uit Enschede sterker is geworden.

“Voor Leroy ben ik heel blij dat hij naar Twente is gegaan, want ik weet dat hij dat echt heel graag wilde. Bovendien gaat hij er denk ik op vooruit. Maar voor ons als PSV zijnde is zijn transfer zeker niet gunstig, nee. En voor Feyenoord is het ook minder. Maar ja, het is niet anders”, aldus Wijnaldum.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.