PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Labyad kan nieuw contract verwachten

Zakaria Labyad gaat waarschijnlijk een nieuw contract krijgen bij PSV. De aanvaller annex middenvelder heeft een optie in zijn contract en hij lijkt op weg om deze optie te gaan bereiken.

De achttienjarige Labyad heeft nog een contract tot medio 2012 in Eindhoven. In zijn contract staat een optie om de verbintenis met twee jaar te verlengen. Daarvan gaat gebruikt gemaakt worden als hij de dertig wedstrijden haalt. Op dit moment staat hij op twintig duels. De laatste drie wedstrijden stond Labyad op de positie van ‘hangende’ rechtsbuiten.

“Het gaat goed en het klopt dat het moment van het lichten van de optie naderbij komt. Ik heb het goed bij PSV en wacht rustig af tot de club wat van zich laat horen”, aldus de in Utrecht geboren Labyad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.