PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Orlando Engelaar denkt nog steeds aan vertrek

Orlando Engelaar sluit niet uit dat hij PSV alsnog gaat verlaten. Het lukte de middenvelder niet om voor de transferdeadline weg te geraken, maar niet in alle landen zit de markt al op slot.

Clubs uit Rusland, Turkije en enkele landen in het Midden-Oosten hebben nog enkele dagen de mogelijkheid om spelers aan te trekken. “Een transfer is nog niet onmogelijk”, zegt Engelaar daarom in het Algemeen Dagblad.

PSV had Engelaar graag zien vertrekken. Niet omdat hij niet van waarde kan zijn, maar vanwege zijn salaris van 1,75 miljoen euro. Engelaar baalt ervan dat dergelijke feiten op straat kwamen te liggen. “Maar zo werkt het in de voetballerij, dat weet ik inmiddels wel. Een club doet wat goed is voor de club.”

Zijn zaakwaarnemer liet eerder weten dat Engelaar een goed gesprek wilde als hij na 31 augustus nog bij PSV onder contract zou staan. Komt dat er nog? “Ach, dat weet ik niet”, reageert de international, die eerst wil afwachten of een transfer wellicht toch nog rondkomt. “Daarna kijk ik verder.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.