Tim Matavz ziet PSV niet als eindstation

Tim Matavz verruilde FC Groningen woensdag voor PSV. Het is vermoedelijk niet de laatste transfer die de 22-jarige Sloveen gaat maken, vertelt zijn zaakwaarnemer Henk van Ginkel in De Telegraaf.

“PSV is een treetje hoger dan FC Groningen”, zegt Matavz via zijn agent. “PSV is een uitstekende club om later nog een stap hogerop te komen, maar Tim is zich ervan bewust dat hij daarvoor eerst in Eindhoven goed moet presteren.”

De Eindhovenaren betalen zes miljoen euro voor Matavz, die in de afgelopen twee jaren 32 doelpunten maakte. De spits was eerder dicht bij een overgang naar Napoli, maar de laatste stap naar Italië liet op zich wachten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.