PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Red Bull Salzburg meldt zich voor Otman Bakkal’

Otman Bakkal denkt na over een contractvoorstel. Niet van Feyenoord, dat liet weten hem graag over te willen nemen van PSV, maar van Red Bull Salzburg. Volgens Voetbal International wil trainer Ricardo Moniz hem graag binnenhalen.

Wanneer Leroy Fer naar FC Twente vertrekt, zie Feyenoord in de overbodige Bakkal de ideale kandidaat hem op te volgen. De Rotterdammers moeten echter wel snel handelen met Twente, gezien het feit dat Red Bull Salzburg de 26-jarige Bakkal een voorstel heeft gedaan. Een eventuele overgang naar Feyenoord begint met een transfer van Bryan Ruiz naar Fulham. Vervolgens zal Twente Fer overnemen en heeft Feyenoord de middelen voor Bakkal.

De geboren Eindhovenaar met Marokkaans bloed heeft nog een contract tot medio 2012 bij PSV. Onder trainer Fred Rutten is Bakkal overbodig. De oefenmeester heeft zelfs geen plaats op de bank voor de enkelvoudig international. Voor PSV speelde hij 118 competitieduels en maakte hij 25 treffers. Hij werd verhuurd aan FC Den Bosch, FC Eindhoven en FC Twente.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.