PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Bulykin heeft voorkeur voor Ajax of PSV

Dmitry Bulykin (heeft bij zijn zaakwaarnemers aangegeven dolgraag in Nederland te blijven voetballen. Dat meldt AD Haagsche Courant vandaag. De Russische routinier die als huurling van Anderlecht bij ADO Den Haag afgelopen seizoen grote successen boekte, staat nog een jaar onder contract bij de Belgische club.

Anderlecht wil hem echter graag verkopen. Eerder zegde de aanvaller al een Franse club af om zijn pijlen te richten op een topclub in de eredivisie (overzicht pagina). Trainer Frank de Boer van Ajax gaf vrijdag na de winst op Vitesse aan dat Bulykin bij hem nog niet van de radar is verdwenen. Naar verluidt zou ook PSV in beeld zijn om de Rus naar Eindhoven te halen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.