PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV richt pijlen op Ahmed Musa

Nu de transfer van Tim Matavz naar PSV definitief van de baan is, heeft PSV besloten zich op een ander doelwit te richten. VVV-aanvaller Ahmed Musa moet nu voor 31 augustus de overstap maken naar Eindhoven. Dat meldde Jack van Gelder zondagavond in Studio Voetbal.

De Nigeriaanse aanvaller heeft zich deze zomer op de Europese voetbalkaart gezet. Zijn uitstekende optreden tijdens het WK voor spelers onder de 20 jaar en zijn doelpunten tegen Ajax en FC Twente hebben de aandacht getrokken van buitelandse clubs.

VVV-voorzitter Hai Berden liet eerder al optekenen dat een zomerse transfer van Musa onbespreekbaar was. Desondanks wil PSV toch een poging gaan wagen de aanvaller over te nemen. De Eindhovenaren hebben tot woensdagnacht 0:00.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.