PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV gaat niet op bod van Newcastle op Pieters

Erik Pieters vertrekt niet naar Newcastle United. De linksachter werd de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met de Premier League-club, maar zijn werkgever PSV gooit roet in het eten. De Brabanders gaan niet in op het bod van The Magpies, wat Pieters dwingt tot minimaal een half jaar extra in Eindhoven.

Technisch manager Marcel Brands liet in een persoonlijk gesprek met de vleugelverdediger weten dat hij deze zomer niet mag vertrekken, zo weet Voetbal International. Newcastle United zag het zitten in de international, die zelf ook wel wat voelde voor een vertrek bij PSV.

Zelf heeft Pieters aangegeven zich neer te leggen bij het besluit van zijn broodheer. Of Newcastle United in de winter verdere pogingen gaat doen om Pieters te contracteren, is niet duidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.