Arsenal meldt zich voor oud-PSV’er Alex

Arsenal bereidt een bod voor op Chelsea-verdediger Alex. De Braziliaan komt op Stamford Bridge maar mondjesmaat aan spelen toe, terwijl Arsenal op zoek is naar versterkingen voor de achterste lijn. Aan de 29-jarige ex-speler van PSV hangt wel een pittig prijskaartje.

Chelsea vraagt ruim elf miljoen euro voor de sterke verdediger, terwijl Arsenal niet verder wil gaan dan acht miljoen. Hoewel vraag en aanbod nog ver uit elkaar ligt, lijkt een overeenkomst niet ver weg. Al zouden beide ploegen water bij de wijn moeten doen.

Alex kwam in 2007 over van PSV. De Tank begon goed in London, maar kwam steeds minder aan spelen toe bij The Blues, dat hem nu van de hand lijkt te doen. In totaal kwam hij bijna tachtig keer uit in het shirt van Chelsea, waarin hij vijf keer met scherp schoot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.