PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Orlando Engelaar mogelijk naar Griekenland

Orlando Engelaar wordt al enige tijd in verband gebracht met een vertrek bij PSV, hij staat echter nog steeds onder contract in Eindhoven. Mogelijk komt het kort voor het sluiten van de transfermarkt alsnog tot een vertrek, er is Griekse interesse.

“Er is interesse, ik weet alleen niet of de club zich al concreet gemeld heeft”, zegt Rutten in gesprek met de NOS. Niet veel later liet de PSV-trainer tegenover Eredivisie Live weten dat er belangstelling is vanuit Griekenland en Engeland.

“Ik weet niet of het concreet is, maar ik heb die twee namen ook gehoord”, zegt Rutten. Of de 32-jarige middenvelder spoedig de overstap maakt naar Griekenland of Engeland blijft voor Rutten echter gissen. “Dat moet je hem zelf vragen, ik weet het niet. Dat blijft een keuze van de speler zelf.”

Engelaar speelde twee keer eerder in het buitenland. De voormalig international, vorig seizoen aanvoerder tijdens de tweede seizoenshelft, stond al onder contract bij het Belgische Racing Genk en het Duitse Schalke 04.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.