PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Zaakwaarnemer Erik Pieters: ‘Het gaat rondkomen’

Erik Pieters is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste week als speler van PSV. Zijn zaakwaarnemer Piet van der Pol verwacht dat de Eindhovenaren een akkoord gaan bereiken met Newcastle United.

Na een eerdere poging heeft Newcastle zich wederom gemeld voor Pieters. “Erik vindt de club een uitdaging en Newcastle heeft zeer serieuze interesse”, vertelt zaakwaarnemer Piet van der Pol tegen het Eindhovens Dagblad. “Ik weet niet welke bedragen precies geboden zijn, maar ga er vanuit dat het wel in orde komt.”

PSV zet volgens Voetbal International in op een transfersom van 7,5 miljoen euro. Ook voor de huidige club van Pieters is een mogelijke overgang interessant. Weliswaar verliest trainer Fred Rutten in dat geval een belangrijke pion, maar daarmee komt er tegelijkertijd extra geld vrij voor nieuwe versterkingen.

Met name het aantrekken van een nieuwe spits heeft prioriteit voor PSV. Tim Matavz geldt als de belangrijkste man om die vacature in te vullen. De club heeft ruim vijf miljoen euro over voor de clubtopscorer uit Slovenië, terwijl FC Groningen minimaal zeven miljoen euro wil ontvangen.

Het is niet duidelijk hoe PSV gaat reageren op een vertrek van Pieters. Met Abel Tamata heeft de club binnen de eigen selectie een alternatief voor de linksback.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.