PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Marko Arnautovic verlaat Werder Bremen niet voor PSV

PSV-trainer Fred Rutten zou de komst van Marko Arnautovic toejuichen, de spits uit Oostenrijk lijkt echter niet op weg naar Eindhoven. De voormalig speler van FC Twente geeft zelf aan dat hij bij Werder Bremen blijft.

Er gaan verschillende verhalen rond over de international. Het ene moment lijkt hij de overstap naar PSV te willen maken, niet veel later is een overgang uitgesloten. De aanvaller is nu duidelijk. “Ik heb nooit gezegd dat ik ga”, zegt de 22-jarige Arnautovic in gesprek met Bild. “Ik draag het embleem van Werder op de borst en dit zal zo blijven.”

Afgelopen weekend maakte Arnautovic de 3-2 voor Werder Bremen tegen Freiburg, wat uiteindelijk de opmaat was richting een 5-3 overwinning. “Ik voel me goed. Dank aan alle trainers die mij het vertrouwen geven.”

Klaus Allofs, manager van Werder Bremen, weet dat voormalig Internazionale-speler Arnautovic talent heeft. “Als hij dit niveau continue brengt, kan hij voor ons een belangrijke speler worden.” Allofs wil de voorhoedespeler niet kwijt, maar bij een goed bod is de achterdeur altijd open tot 31 augustus. “Als er iets de discussie waard is, zullen we het doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.