PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Phillip Cocu twee jaar langer bij PSV

Phillip Cocu blijft twee jaar langer bij PSV, zo meldt Marcel Brands via het officiële kanaal van de club. De voormalig speler van FC Barcelona blijft nu tot 2013 verbonden bij de Eindhovenaren. “Ik heb er niet aan getwijfeld.”

Cocu is sinds het begin van zijn trainerscarrière actief bij PSV en enkele seizoenen ook als assistent-trainer bij het Nederlands elftal. “Hier ben ik zeker blij mee. Aan beide kanten was er de intentie om door te gaan. Eind mei hadden we al een oriënterend gesprek gehad. Door de vakantie en drukte bij de club is er wat tijd overheen gegaan.”

De veertigjarige assistent-coach hoefde echter niet lang na te denken over het aanbod. “Ik heb er niet aan getwijfeld en ik ben blij dat mijn verbintenis bij PSV met twee jaar is verlengd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.