PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Groningen slaat bod van 5,5 miljoen van PSV op Matavz af’

FC Groningen gaat een zeer spannende week tegemoet. De noorderlingen hopen Tim Matavz te kunnen behouden, maar moeten blijven vrezen voor een niet te weigeren aanbieding van PSV.

PSV bracht zaterdag een bod uit van 5,5 miljoen euro, met de boodschap Take it or leave it. Groningen weigerde, maar de Brabanders komen mogelijk toch nog een keer terug. “Maar hoe strakker een eventueel bod tegen de transferdeadline aan komt te liggen, hoe hoger dit zal moeten zijn”, waarschuwt Hans Nijland.

Marcel Brands van PSV schat dan ook in dat het een moeilijke zaak zal worden om de Sloveen deze zomer nog naar Eindhoven te halen. Tegelijkertijd sluit hij niets uit. “Ik heb zaterdag in gesprek met Nijland aangegeven wat de reikwijdte van PSV is. Het is duidelijk dat de twee partijen vrij ver uit elkaar liggen en dan houdt het voorlopig dus op”, zegt de technisch manager in het Algemeen Dagblad.

Marko Arnautovic lijkt daarnaast geen reëel alternatief te zijn. “Die jongen heeft afgelopen weekeinde gescoord in de Bundesliga, waar heel andere salarissen worden betaald dan bij PSV. Lijkt me dus ook heel lastig”, besluit Brands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.