PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Cambuur hoopt Youness Mokhtar te huren van PSV

Youness Mokhtar speelt mogelijk de rest van het seizoen voor SC Cambuur. De club uit de Jupiler League hoopt de 21-jarige aanvaller van PSV voor een jaar te huren en met zijn komst aanvallend meer mogelijkheden te krijgen.

“Ik heb Marcel Brands afgelopen week nog gesproken”, zegt Gerald van den Belt, algemeen directeur van de club uit Leeuwarden, in gesprek met Voetbal International. “PSV heeft aangegeven dat het niet onwelwillend staat tegen een verhuurperiode.”

“De belangrijkste hobbel is voorlopig de huursom”, vervolgt Van den Belt zijn verhaal. “PSV wil dat wij zijn volledige salaris overnemen. Nadeel daarbij is dat zijn contract vorig jaar verlengd is. In de huidige constructie zou hij net zoveel gaan verdienen als de beste spelers in Jupiler Leauge. Dat kunnen wij niet betalen.”

Mokthar werd in de voorbereiding op het huidige seizoen ook in verband gebracht met NEC. SC Cambuur verwacht deze week verder te praten met de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.