PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tim Matavz vertrekt zeer waarschijnlijk naar PSV’

De transfer van Tim Matavz naar PSV lijkt nog altijd een goede kans van slagen te hebben. De Eindhovenaren zagen afgelopen week een eerste bod op de Sloveense aanvaller geweigerd worden door FC Groningen.

Zaakwaarnemer Henk van Ginkel kijkt nuchter tegen de situatie aan, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. “Het is in feite heel simpel allemaal. PSV wil Tim, Tim wil naar PSV en FC Groningen wil hem best verkopen omdat Tim heeft aangegeven zijn contract niet te willen verlengen”, aldus de agent van de 22-jarige aanvaller.

“Afgelopen zaterdag heeft PSV met Groningen om de tafel gezeten. Het eerste bod is afgewezen en nu wachten wij af of PSV nog een keer terug komt. Wij hopen dat ze dat doen. Voor Tim is dit een ideale stap vooruit. Hij heeft het prima naar zijn zin gehad in Groningen en goed gepresteerd, maar nu is het voor zijn ontwikkeling goed als hij een niveau hoger gaat spelen.”

PSV is de tweede club die concreet wordt voor de spits deze zomer. “Eerder was Sporting Lissabon serieus, maar daar wilde Tim niet naartoe. Napoli? Onzin. Die club is nooit serieus geweest, of beter: ze hebben nooit een officieel bod op papier gedaan.”

“Dus wat mij betreft was Napoli gebakken lucht. Dat heb ik ook tegen Tim gezegd: Zet het uit je hoofd, want ze komen niet. Nou, PSV kwam wel en we hopen dat ze snel weer komen, zodat alle partijen tevreden kunnen zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.