PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV serieus geinteresseerd in Marko Arnautovic

PSV heeft haar interesse in Marko Arnautovic bij monde van trainer Fred Rutten bevestigd. De Eindhovenaren hopen de 22-jarige spits op huurbasis, met een optie tot koop, te halen. “Marko is een buitengewone voetballer. Ik heb hem graag in mijn team”, vertelt Rutten tegenover Bild.

Arnautovic zat bij Werder Bremen de hele voorbereiding op de bank en lijkt happig op een vertrek. “Ze willen me graag hebben. Dat is mij bekend. Of we er ook uitkomen kan ik nog niet zeggen”, meldt de oud-speler van FC Twente. “PSV is een topclub in Europa. Een vereniging die veel grote spelers heeft voortgebracht. Ik heb echter nog niets schriftelijk ontvangen”, meldt zijn broer en tevens zijn zaakwaarnemer Danijel.

Werder Bremen nam Arnautovic vorig seizoen voor ruim zes miljoen euro over voor FC Twente. De Oostenrijker heeft nog een contract tot medio 2014, maar heeft zich met zijn gedrag niet populair gemaakt bij de Duitse club. “We zullen zien wat er de komende week gaat gebeuren”, besluit Arnautovic.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.