PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wellicht enkele weken zonder Dries Mertens

PSV dreigt Dries Mertens enige tijd te moeten missen. De Belg liep in de Europa League-wedstrijd tegen SV Ried een blessure op aan zijn voet. De aanvaller moet vandaag voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Mertens, die verantwoordelijk is voor alle officiële doelpunten die PSV dit seizoen maakte, moest zich vlak na de rust van het duel tegen SV Ried laten vervangen door Labyad. De kleine dribbelaar strompelde na afloop van het duel naar de spelersbus met een gezwollen voet.

Vrijdag brengt Mertens een bezoek aan het ziekenhuis. Daar wordt onderzocht hoe ernstig de blessure is. Mogelijk kan de zomeraankoop van PSV enkele weken niet in actie komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.