PSV is na Derijck en Tyton nog niet uitgewinkeld

PSV heeft deze week Przemyslaw Tyton en Timothy Derijck aangetrokken, maar de Eindhovenaren zijn nog steeds niet uitgewinkeld. De club van trainer Fred Rutten hoopt nog altijd een spits te mogen verwelkomen, mits Erik Pieters daadwerkelijk naar Newcastle United vertrekt.

Het ligt in de lijn der verwachting dat PSV en Newcastle deze week een akkoord bereiken over de transfersom van liefst 7,5 miljoen euro.

De komst van Tyton betekent overigens niet dat de Pool gegarandeerd een basisplaats heeft. “Ik geef spelers nooit garantie op speeltijd,” zegt Rutten. “Dat we nu vier keepers hebben, is niet erg. Dat lost zich vanzefl wel op.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.