‘Tim Matavz in beeld als nieuwe spits van PSV’

Tim Matavz staat in de belangstelling van PSV, dat meldt Voetbal International. De Eindhovenaren hadden eerder interesse in Mounir El Hamdaoui, maar die lijkt niet in het salarishuis van de Nederlandse topclub te passen. Bij een eventuele komst van Matavz moet wel eerst Erik Pieters verkocht worden.

De linksachter staat in de belangstelling van het Engelse Newcastle United en moet tussen de zeven en acht miljoen euro opbrengen. De Branbanders zijn dan bereid dat bedrag te betalen voor Matavz, de spits van FC Groningen.

De Sloveense spits stond eerder deze zomer in de belangstelling van het Italiaanse Napoli, maar die deal ging niet door. PSV denkt dat Matavz beter in het salarishuis past dan El Hamdaoui. Wel is de aanvaller van de Noorderlingen qua transfersom drie of vier miljoen duurder dan El Hamdaoui.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.