PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV biedt drie miljoen op Moisander, AZ wil vijf

AZ heeft deze week een bod op Niklas Moisander afgewezen. PSV wilde drie miljoen betalen, maar de club uit Alkmaar verlangt vijf miljoen. Naar alle waarschijnlijkheid blijft de aanvoerder nog een jaar bij AZ.

“Ik vind PSV een mooie club, maar ik denk dat het moeilijk wordt”, zegt de Finse verdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad. “AZ is al veel spelers kwijtgeraakt en ik ben bovendien aanvoerder. AZ wil vijf miljoen geloof ik, dat gaat waarschijnlijk niet lukken.”

Trainert Gertjan Verbeek is duidelijk, hij wil zijn dragende kracht niet kwijt. “Als er een enorm bedrag op tafel komt, dan kunnen we dat niet weigeren. Maar dit bod hebben we afgeslagen. Niklas is belangrijk voor ons, dat weet hij. Ik heb hem bovendien aanvoerder gemaakt.”

De defensieve kracht liet eerder wel weten graag te willen vertrekken uit Alkmaar, volgens Verbeek ging dat echter om een avontuur verder weg. “Hij heeft aangegeven het liefst naar het buitenland te gaan. Dan kan Niklas het beste nog een jaar bij ons blijven. En bovendien: hebben wij PSV afgelopen zondag niet verslagen?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.